Over mij

Sinds 2019 is Mexx een fotograaf in de regio Haarlem en omstreken. Hij legt allerlei soorten nieuws vast waaronder “112” nieuws, hij doet dit met veel passie. Mexx heeft al van een aantal grote incidenten verslag gedaan zoals: De industriebrand aan de Emrikweg in de Haarlemse Waarderpolder waarbij één bedrijfspand volledig was afgebrand.

Hij heeft levert ook regelmatig voor meerdere media, zoals Rodi Media. Hij hoopt dus ook dit werk voor nog een lange tijd te kunnen doen. Natuurlijk doet Mexx niet alleen aan “112” nieuws, maar ook voor bijvoorbeeld bedrijfsreportages of een professionele fotoshoot kunt u hem altijd inschakelen, hij heeft al veel ervaring met het professioneel vastleggen van beelden waar u later nog veel plezier of profijt van heeft.

Midden in de coronapandemie mocht Mexx voor Rodi Media verslag doen van Escape Haarlem in het Patronaat in Haarlem, een groot succes waarAAN een groot deel van de Haarlemse bewoners heeft meegedaan.

Sinds 2020 heeft hij ook een eigen onderneming genaamd Regio12media een persbureau dat voornamelijk zich bezig houd met verslag doen van nieuws uit Haarlem en omstreken. Meer weten over Regio12media? Of wilt u beelden opvragen? Neem dan een kijkje op de website.